Пројекти

Zoom радионица Истакнут

Дана 30. Септембра 2020. одржана је онлајн радионица уз присуство ученика и наставника из Србије, Турске, Пољске и Шпаније.

Прво су се представили наставници, а затим су ученици испричали по нешто о себи, шта воле, који су им хобији и интересовања, о омиљеној музици и филмовима, школи. Лед је пробијен, па су деца причала опуштеније и спонтано су почели да размењују поруке и питања у чет прозору. Покренута је и бела табла, па пошто је доста деце поменуло да има мачку као кућног љубимца, имали су прилику да нацртају мачку, у исто време.

За следећи сусрет је договорена радионица о Twin Space - у на порталу eTwinning као и о неколико онлајн алата. Одобрен нам је eTwinning пројекат који се наслања на наш DTS пројекат стратешког партнерства под називом Huge step for us: art, holidays and food united us. Администратор је колегиница из Турске, Илкнур, која је додала партнере. Неколико ученика из Србије се улоговало, променило аватаре и оставило коментаре добродошлице, а ускоро ће то урадити и остали партнери.

Последњи пут измењенопонедељак, 14 фебруар 2022 11:20