Пројекти

Dare to share: culture, tradition & more

Дисеминација пројекта DTS у Чачку

Координатор пројекта Д. Зекавичић и наставница енглеског С. Станчић су посетили ОШ "Ратко Митровић" у Чачку, где су презентовали трогодишњи пројекат DTS. Наставници ове школе су ове године добили да учествују у КА1 где је тема посматрање на радном месту, али у оваквом пројекту нису били до сада па су им искуства наших наставника и ученика била интересантна и значајна. Након презентације, заинтересовани наставници су постављали питања највише желећи да знају о бенефитима оваквих пројеката и примени у даљем раду.

Опширније...

Дисеминација пројекта DTS у Истамбулу

По завршетку пројекта, Сибел, координаторка из Турске, имала је прилику да представи наш пројекат у другом граду и другој школи. Објаснила је наш пројекат и активности корак по корак младом, динамичном и узбуђеном тиму. Већина их је слушала са ентузијазмом и радозналошћу. Она је говорила о доприносу ове културне размене и нашим студентима и нама. Многе њене колеге су показале интересовање за Еразмус и питале шта могу да ураде да направе пројекат или да буду укључене у пројекат. Она сматра да су схватили да је наш пројекат успоставио веома чврст мост између 4 земље и да је то културно партнерство.

Опширније...

Дисеминација пројекта DTS у Лобезу

Координатор из Пољске, Јустина Островска, је била аутор чланка о нашем Еразмус плус пројекту који је написала за локалне новине, тако да је шира јавност имала прилику да сазна доста тога о овој међународној сарадњи школа. Јустина је такође одржала презентацију у локалној школи у месту Радово Мале.

Опширније...

Дисеминација пројекта DTS у Гвадалахари

Соледад Морено, координатор пројекта из Шпаније је имала састанак са директорима  из различитих школа у Гвадалахари. Тамо је објаснила циљеве, садржаје и активности направљене у пројекту.Она сматра да су сада мотивисани да ураде сопствени Еразмус пројекат.

Опширније...

Дисеминација пројекта DTS у Гучи

Дана 11.10.2022. координатор пројекта Д. Зекавичић је посетио ОШ „Академик Миленко Шушић“ у Гучи и присутним наставницима и стручном сараднику је презентовао резултате трогодишњег пројекта DTS.

Опширније...

21.6.2022. Пољска, трећи дан мобилности

Трећег дана мобилности, наш тим је стигао у школу око 9.20. Пошто је била прослава, деца су већ била окупљена у дворишту, ту су биле клупе за госте и родитеље, разглас са кога се пуштала музика, док је са друге стране организована закуска за све присутне.

Опширније...