Пројекти

Нови састанак координатора 12.10.2021. Истакнут

Дана 12.10.2021. одржан је нови састанак координатора DTS пројекта.

Представила нам се нова колегиница из Измира, Сибел, која је на месту координатора заменила Илкнур. Илкнур је пренела своја искуства Сибел и обећала јој је сву неопходну помоћ до краја августа 2022. када је предвиђен завршетак пројекта. Сибел је такође наставница енглеског језика, изразила је задовољство што ће учествовати у овом међународном пројекту и сарађивати са осталим партнерима. Успешно је приступила eTwinning порталу и додала је своје ученике који су вољни да учествују. Пошто је тек недавно именована за новог координатора, још није стигла да испита родитеље и ученике о њиховом расположењу за путовање у иностранство током пандемије. С обзиром да ситуација у Србији није сјајна, да у нашој школи има  деце која су оболела, предложено је да се још сачека са путовањем, односно да се види какво је стање крајем новембра и да се тад одлучи хоће ли се путовати. Јустина , координатор из Пољске каже да родитељи деце из Лобеза нису баш расположени да шаљу децу на путовање у иностранство, и да су се само 2 ученика пријавила да би путовали.

Договорене су следеће активности на eTwinning порталу, а то ће бити, након што буду додати сви ученици, прављење предлога за лого и гласање за лого. Сибел је предложила да музика буде то што би разбило лед током првог Зум састанка са ученицима учесницима у пројекту.

Јустина, као носилац овогодишњег eTwinning пројекта, има задатак да направи евалуациони упитник, који ће сви учесници попунити пре почетка  и после завршетка eTwinning пројекта. Питања ће бити прослеђена преко Гугл форме.

Последњи пут измењенопонедељак, 14 фебруар 2022 11:10