Пројекти

Активности у новембру и децембру Истакнут

На следећој онлајн радионици одржаној у новембру, координатор Д. Зекавичић је учесницима објаснио које све алате могу користити не би ли направили лого за везани eTwinning пројекат.

У питању су били озбиљни алати попут програма Photoshop, али и алати за млађу децу попут Paint, Canva, Wix, Wordart, Logomaker, Renderforest, Postermywall. Ученици су добили инструкције како да испод одговарајућег дела где је њихова земља поставе свој предлог лога. Сви предлози су онда постављени на Poll-Maker, а по 15 ученика из сваке земље ће гласати, наравно побеђује предлог са највише освојених гласова. Пошто се ближи Нова година и Божић, ученици су добили задатак да направе електронску честитку и да је поставе на одговарајућу страницу на TwinSpace – у.

Пристигло је доста електронских честитки, које ће се моћи погледати и на сајту пројекта и на школским сајтовима земаља учесница.

Започет је рад на припреми штампе за израду промотивног материјала – оловке, календари (верзије на српском и енглеском), шоље, роковници.

/>

/>

Последњи пут измењенопонедељак, 14 фебруар 2022 11:18
Више из ове категорије « Zoom радионица бр.2 DTS презентације »