Останимо у контакту

„Шта детету треба да расте до неба?!” Истакнут

Ове године, чланови Вршњачког тима и Ученичког парламента учествовали су у активностима поводом обележавања Дечје недеље.

Ученички парламент у сарадњи са педагошко-психолошком службом, одељењским старешинама и родитељима организовао је игранку. У петак, 7. октобра најпре је организована игранка за ученике млађих разреда, а потом и за ученике старијих разреда.

Такође, чланови Вршњачког тима окупили су се како би обележили Дечју недељу. Циљ Дечје недеље је скретање пажње заједнице на децу и младе, као и на њихова права и потребе, како у породици, школи, тако и у широј друштвеној заједници.

Слоган Дечје недеље „Шта детету треба да расте до неба?!” био је тема дискусије. Ученици су низали мноштво одговора на ово питање, као што су: љубав, пажња, загрљај, подршка, књига, образовање, другарство, игра, здравље, путовање и друго. Своје одговоре, ученици су написали на балоне, а потом су направили један велики балон који представља све оно што је деци потребно за срећу. На изглед много, а заправо мало!

Галерија слика

Dare to share: culture, tradition & more

Дисеминација у установи

Дисеминација у установи


Наставно особље ОШ…

Завршни видео DTS пројекта


Завршни видео нашег…

Дисеминација пројекта DTS у Чачку

Дисеминација пројекта DTS у Чачку


Координатор пројекта Д…

Дисеминација пројекта DTS у Истамбулу

Дисеминација пројекта DTS у Истамбулу


По завршетку пројекта…

Дисеминација пројекта DTS у Лобезу

Дисеминација пројекта DTS у Лобезу


Координатор из Пољске…

DTS E - књига


Овде можете скинути…