Данас су гости имали прилику да се мало одморе, јер су активности почеле мало касније, око 11 сати. Ученици су сишли у школску библиотеку, где су цртали и певали. Након тога, сви одлазимо у муттимедијалну учионицу, где директорка сваком учеснику уручује сертификат о боравку, захвалнице и поклоне захваливши им на успешној сарадњи.

 У оквиру реализације  ЕРАЗМУС+ пројекта  „ Dare to share:culture, tradition & more у четвртак  28. новембра 2019.године одржана је радионица посвећена грнчарском занату. Радионица је реализовна у одељењу 4/2, са наставницима Снежаном Шолајић и Слађаном Станчић уз стручну помоћ ликовног уметника , керамичара, Марије Стамболић.

Данас су ученици и наставници из све три земље дошли у школу око 7.15. Након тога, подељени у три групе су ишли да присуствују часовима. Посетили су часове енглеског језика код Д. Зекавичића и С. Станчић, математике код М. Милосављевић и техничког код С. Стевановића. Прилику да учествују у самој настави имали су на часовима енглеског, где су се представили, рекли одакле долазе, шта су им хобији, да погађају делове компјутера као и да учествују у дискусији о спавању.

Трећег дана, гости су дошли у школу око 10. За њих је била припремљена фолклорна радионица коју су организовали ученици наше школе у школској кухињи уз присуство ученика млађих разреда. Имали су прилику да одгледају сплет народних игара изблиза и да уживају у њима.

У току  дана 24.11.2019. у Лучане су на прву мобилност дошли партнери из Турске, Пољске и Шпаније. Дошло је по 4 ученика из сваке земље, две наставнице из Турске, две из Шпаније и једна наставница из Пољске.

bezbedno_160_300mbIzrada sajta Dejan Zekavičić Izrada sajta Dejan Zekavičić

 

Šta je forum pozorište?

 

Naša škola u projektu Škola bez nasilja

Detaljnije