Останимо у контакту

УЧЕНИЦИ НАШЕ ШКОЛЕ УЧЕСТВОВАЛИ НА ЗИМСКОМ НАУЧНОМ КАМПУ „БИОЛОГИЈА НА СТРУЈУ“

Центар за промоцију науке и Одељење за културу Амбасаде Мађарске, Колегијум Хунгарикум Београд, а у партнерству са Музејом науке и технике, организовао је Виртуелни зимски Дечји научни камп – ДНК, а ученици наше школе, Михаило и Анђелка Јањић, били су активни учесници ове манифестације.

Опширније...

МЕЂУНАРОДНИ ДАН МАТЕРЊЕГ ЈЕЗИКА

За Међународни дан матерњег језика Унеско је прогласио 21. фебруар. Тог дана на пригодан начин славе се језици света, тачније: љубав према матерњем језику, као део општег и личног културног блага.

Опширније...

Национални дан без дуванског дима

У Србији се 31. јануара обележава Национални дан без дуванског дима. Ове године под слоганом „Свака цигарета смета”. Сваке године у свету услед употребе дувана и дуванских производа превремено умре осам милиона становника, од тога најмање милион непушача због изложености дуванском диму.

Опширније...

Плес радости 2022.

У оквиру обогаћеног једносменског рада, чланови "Плеса радости" који води учитељица Сузана Јоковић, гостовали су на приредби Продуженог боравка поводом Нове године спремни за новогодишње чаролије.

Опширније...

Новогодишња приредба Пухово 2022.

У среду, 28. децембра 2022. године предшколци и ученици 2, 3. и 4. разреда Издвојеном одељењу у Пухову, заједно са учитељицама Невеном Лончаревић и Аном Топаловић, приказали су родитељима и заинтересованим мештанима шта су радили у склопу ваннаставних активности.

Опширније...

Новогодишња приредба

Поводом Нове године и предстојећих празника, ученици првог и другог разреда продуженог боравка са учитељицама Биљаном  Јањић и Јеленом Карић, реализовали су пригодну приредбу.

Опширније...

Посматрање квасца под различитим условима

У оквиру вежбе Посматрање квасца под различитим условима, на часу биологије, ученици петог разреда радили су експеримент којим су доказали да квасац различито реагује у различитим условима. 
Опширније...

Dare to share: culture, tradition & more

Дисеминација у установи

Дисеминација у установи


Наставно особље ОШ…

Завршни видео DTS пројекта


Завршни видео нашег…

Дисеминација пројекта DTS у Чачку

Дисеминација пројекта DTS у Чачку


Координатор пројекта Д…

Дисеминација пројекта DTS у Истамбулу

Дисеминација пројекта DTS у Истамбулу


По завршетку пројекта…

Дисеминација пројекта DTS у Лобезу

Дисеминација пројекта DTS у Лобезу


Координатор из Пољске…

DTS E - књига


Овде можете скинути…